6 февр. 2009 г., 11:55

Аз си имам хоби да дера лисици 

  Поэзия » Гражданская
1261 0 8

 

Аз си имам хоби -
да дера лисици,
като си представям
че са политици!

Като си представя,
че е президента -
резвам му ухото
още на момента!

Като си представя,
че е премиера,
с тъпото на ножа
почвам да го дèра!

Докато обрязвам
меките им лапи,
мисля че са дланите
на депутати!

Щом те от народа
смъкват по три кожи,
що и една кожа
от тях да не може!?

© Ангел Чортов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??