25 сент. 2007 г., 14:41

Аз съм... 

  Поэзия
897 0 14
Аз не съм тишина,
аз съм стон, аз съм вик
от гърдите на млада жена,
непокорна и дива,
неразумно щастлива,
аз съм грешна, но още жена.
Аз не съм самота,
аз съм буря, вулкан
във сърцето на любимия мъж,
аз съм само момиче,
но защото обичам,
той ще тръпне при мен да се връща.

© Яна Вълчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??