7 окт. 2008 г., 15:22

Аз съм... 

  Поэзия » Любовная
888 1 2
 

Аз съм океан. Искаш ли да опознаеш дълбините ми?

Гмурни се...

Аз съм крепост. Можеш ли да ме превземеш?

Осмели се...

Аз съм вятъра. Защо не ме прегърнеш?

Бягай...

Аз съм слънцето. Целуни ме!

Ако го желаеш...

Аз съм огън. Разпали ме!

Бавно...

И жена съм. Обладай ме!

Страстно...

Аз съм истина. Научи ме!

Смело...

Аз съм грях.

Не ме докосвай!

Чаша вино съм.

Изпий ме...

И лъжата съм.

Убий ме...

Аз съм песен. Неразбрана.

И съм стих неразгадан.

Аз начало съм.

И края.

Аз съм вечно твоя блян...

© Ралица Стойкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??