6 нояб. 2009 г., 07:56

Аз съм... 

  Поэзия » Любовная
815 0 28

 

                 Аз съм...

 

 

... словата ти неказани, но чути,

лиричната ти песен неизпята,

въздишката, притихнала в гърдите,

сълзата във очите непролята...

 

 

... и капката, преляла в луда нежност,

отроненият вопъл носталгичен,

мелодията - ято от копнежи

и думата прошепната: обичам...

 

 

© Вилдан Сефер Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??