2 февр. 2006 г., 15:07

аз съм 

  Поэзия
654 0 0

Ти ме гледаш отдалече със свойте сини, питащи очи,
дали да те обичам тръпна раздвоена и не знам защо
съдбата така ни раздели.
Аз зная,че не съм ти безразлична,
разбрах го в онзи ден,когато очите си насочи ти към мен.
Каква съм аз-красавица?Не мисля!
За теб не зная, май че да.
Аз съм просто онова момиче,в което ти се влюби
с детска чистота.
А ти си момчето,което достигна първо до моето сърце,
ти грабна го-останах бездиханна.
А сега съм влюбена и без сърце.

© Ванина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??