14 февр. 2013 г., 15:25

Аз съм любовта 

  Поэзия » Любовная
515 0 3

Това е ден,

във който се изправям

пред света, за да му кажа,

че обичам.

И че самата съм любов,

която понякога  е ек,

друг път е зов.

 

Ей, свят безкраен, чуден и свещен!

Любовите са моите икони!

Пленявам,

но оставам в плен,

щом изживявам тяхните сезони.

 

Ей, свят необясним  и непривичен!

На любовта да служа

е завидната ми длъжност,

щом съм частица

от великата ти същност.

 

И затова неистово съм влюбена,

неподходящо, може би и драматично,

но винаги възторжено-учудена.

 

Ей, свят, щастлива съм във тоя ден,

аз, вечно влюбената и любима!

Бъди, бъди благословен,

щом любовта е жива и я има!

 

 

 

© Диана Кънева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Честит Ви ден,в който си припомняме,че винаги трябва да се обичаме независимо от пол и възраст.Бъдете честити Чой и Стенли!
  • !!*
  • Жива е,Загора,как иначе ще поддържа възторженото ни учудване...
    Поздрав!
Предложения
: ??:??