5 февр. 2010 г., 19:58

Аз съм оптимист 

  Поэзия
568 0 3

  Много сладко и тестено

  за мен е забранено.

  С диабет съм, но се справям

  и въобще не се притеснявам.

  Ще се справя - всичко е наред

  и вървя аз все напред.

  С манекенската диета

  побеждавам диабета.

  Вярвам, че ще се намери лечение едно

  и всеки ден повтарям си: Дано! Дано!

© Търм Търм Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??