Аз съм супер жена!
Някои ще кажат –
ти вече си стара.
Да, но да обичам как мога?
Още мога аз да лудея,
още мога да съм побъркано дива
и като котка да се измъквам
от всяка тежка тегоба.
В ръцете ми всеки се стопля.
В нозете ми плачат мнозина.
В душата ми отдавна е зима.
В сърцето си обич раздавам
и всичките аз покорявам.
Жена съм аз непокорна.
Готова да те погубя,
поискам ли с теб ще превърна
животът ти в песен и мъка.
Пази се от мен, но не можеш,
защото аз съм дъжда, аз съм времето,
живота, цветята и вятъра -
защото аз съм Света.
Тека като кръв в душата ти,
обричам те навеки в живота ,
обричам те навеки в смъртта.
Обричам те... на Любовта!
© Ана Ненчена Все права защищены
Поздрави и хубав ден от мен! Ана