8 июн. 2016 г., 22:26

Аз съм Ти и Ти си Аз 

  Поэзия
1523 2 6

Аз съм Ти и Ти си Аз…

 

Така еднакви и съвсем различни.

Безумно горди и себични,

загърбили стандартното, цинични.

В страстта със теб така първични…

 

Аз съм Ти и Ти си Аз…

Открихме ли се или се проклехме?

За радост ли е или за печал?

Потъваме или летяхме,

към тоз порочен наш финал…

© Таня Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??