8.06.2016 г., 22:26 ч.

Аз съм Ти и Ти си Аз 

  Поезия
1682 2 5

Аз съм Ти и Ти си Аз…

 

Така еднакви и съвсем различни.

Безумно горди и себични,

загърбили стандартното, цинични.

В страстта със теб така първични…

 

Аз съм Ти и Ти си Аз…

Открихме ли се или се проклехме?

За радост ли е или за печал?

Потъваме или летяхме,

към тоз порочен наш финал…

© Таня Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??