24 июл. 2009 г., 17:25

Аз съм тук 

  Поэзия » Другая
920 0 16

Аз съм тук, във очи - вдъхновение.
Нежни устни докосват дланта ми.
Трепет южен със юлско вълнение
дипли щрихи със звън от съня ми.

Тук, където сърцето ми вдишва  
синевата от слънчеви пръсти,
а издишва любов в светлината
на задъхани, цветни въздишки. 
  
Така вятърът топъл танцува
над разрошени сънни тополи.
Светло утро в очите ми плува
със съня ми на бели гондоли.
  
Позлатени, житата разнасят
песента на сърцето ми звънка
и със сълзи от радост разплитат
на деня сърцевидната нишка.

Бели птици завесите вдигат
със криле, от лъчите зорнеещи,
а клавирното, слънчево утро
ме издига над хълмове димни.

© Евгения Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??