23 янв. 2008 г., 09:59

Аз съм всичко това 

  Поэзия » Любовная
687 0 11
Аз съм времето.
Ще ме усетиш като
стрелките на часовник.
Аз съм желанието.
Ще ме изпиташ като
целувка върху устните.
Аз съм изкушението,
твоят загорял любовник
от розовия блян.
Аз съм усещането
от онзи вечен сън
за една безтегловност.
Аз съм прераждането.
Ще ме откриеш
в новия си живот.
Аз съм изкуплението.
Ще ме посееш сега
във душата си.
Аз съм любовта.
Ще ме намериш
там в сърцето си!

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??