Jan 23, 2008, 9:59 AM

Аз съм всичко това 

  Poetry » Love
688 0 11
Аз съм времето.
Ще ме усетиш като
стрелките на часовник.
Аз съм желанието.
Ще ме изпиташ като
целувка върху устните.
Аз съм изкушението,
твоят загорял любовник
от розовия блян.
Аз съм усещането
от онзи вечен сън
за една безтегловност.
Аз съм прераждането.
Ще ме откриеш
в новия си живот.
Аз съм изкуплението.
Ще ме посееш сега
във душата си.
Аз съм любовта.
Ще ме намериш
там в сърцето си!

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??