20 мая 2010 г., 10:19

Аз също 

  Поэзия » Любовная
492 0 0

Ти отключи в мен позабравени чувства.
Ти разпали в мен позабравени страсти.
Ти събуди в мен неочаквани желания,
да бъда гореща и в огнището да не гасне жарта.
Ти пожела да стана твоя съдба.
Ти пожела да изгориш в любовта...
Аз също.

© Петя Ченкина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??