20.05.2010 г., 10:19 ч.

Аз също 

  Поезия » Любовна
498 0 0

Ти отключи в мен позабравени чувства.
Ти разпали в мен позабравени страсти.
Ти събуди в мен неочаквани желания,
да бъда гореща и в огнището да не гасне жарта.
Ти пожела да стана твоя съдба.
Ти пожела да изгориш в любовта...
Аз също.

© Петя Ченкина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??