Ако веднъж на някой ъгъл,
забравил своите нежни рими,
случайно аз съм те излъгал,
"дори да те боли - Прости ми"!!!
Аз също съм простил,
и зная добрата истина до края -
голямата любов прощава,
бездарната си отмъщава.
© Никола Петров Все права защищены