3.06.2009 г., 10:41 ч.

Аз също съм простил 

  Поезия » Любовна
491 0 1

Ако веднъж на някой ъгъл,

забравил своите нежни рими,

случайно аз съм те излъгал,

"дори да те боли - Прости ми"!!!

Аз също съм простил,

и зная добрата истина до края -

голямата любов прощава,

бездарната си отмъщава.

© Никола Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??