18 сент. 2009 г., 11:55

Аз те харесвам 

  Поэзия » Любовная
776 0 0

Аз те харесвам,
ти го знаеш.
Аз те харесвам,
ти нехаеш!

Аз те харесвам,
но ти си далеко.
Аз те харесвам,
но няма го сърцето!

Аз те харесвам,
ти плени ме с твойта красота.
Аз те харесвам,
ти плени ме с твойта душа!

След всичко това,
аз имам една мечта.
Това си ти,
ти, която ме плени!

© Антонио Ботев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??