13 февр. 2015 г., 21:33

Аз ти бях труден за обичане 

  Поэзия » Любовная
466 1 0

Аз ти бях труден за обичане, защото ти си падаше по лесните неща
и ти казах много пъти да не си играеш, защото съм от истинските мъже....
От тези които не тръгват с всяка втора, но дават всичко за своята жена,
и въпреки това, ти си помисли, че можеш да нараниш голямото ми сърце....

Аз ти бях труден за обичане, защото изпълнявах своите обещания,
а ти беше свикнала да те гледат като кралица и да се държиш неприлично.
За това днес аз си тръгвам, защото ти казах или всичко или нищо....
и ти пожелавам да намериш някой който да те гледа както си свикнала!

Аз ти бях труден за обичане и дори с пистолет няма как в мен да се прецелиш,
защото се пазя от такива като теб и ги следя редовно как, с кой и къде стоят....
Съжалявам, че ще ти го кажа, но мен с красотата си няма да ме спечелиш,
защото вече знам какво искам и какво търся .... името и е "истинска жена" !

Аз ти бях труден за обичане и съжалявам, че ти казвам истината в очите,
защото знам, че понякога тази истина е опасна и много силно наранява....
Но се радвам, че осъзнах на време всичко и няма да си губя с теб повече дните,
защото времето е много ценно и знам, че някоя друга някъде ме чака....

© Калоян Калинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??