15 мар. 2012 г., 10:54

Аз ти се случвам 

  Поэзия » Любовная
652 0 0

Аз просто ти се случвам,

Божи дар е това,

граби с пълни шепи,

не мисли за това.

 

Мислите са бариера

на случващото се - този дар,

изживяването е важно,

а сладостта е господар.

 

Не е важно колко време,

а как е споделено между нас,

защото, отлагайки го ние с тебе,

изпускаме Божественния дар.

 

© Вера Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??