25 нояб. 2009 г., 15:38

Аз, ти, Слънцето и Зората 

  Поэзия
576 0 1

Аз, ти, Слънцето и Зората

 

Слънце се показа,

а Зората се скри,

познай какво ми каза,

скрила лунните лъчи!

Каза, че копнее

за нова вечер с теб и мен,

и толкова жалее,

че ще чака слънчевия ден!

Той пък се усмихна,

негов ред дойде,

с трима радостта не стихна,

цъфна жълтичко лале!

Даде Слънцето цвета си,

ние - нашата любов незабравима,

лалето се роди, Зората го опази,

хранейки го с ласките на четирима!

© Нощна Сянка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Брависимооо, отново!!! полудявам но продължавам да ти пиша!

    и да се хиля
Предложения
: ??:??