17 июл. 2014 г., 00:50  

Аз – влюбена жена 

  Поэзия » Любовная
465 1 2

Животът ми премина

загледана във теб.

Минаваха години

все в този щур копнеж.

 

Гласът ти обич буди,

а погледът ти – власт.

Друг мъж не ме възбуди

и не разпали страст.

 

И днес така се мая,

вървя към теб без глас

и стигаме накрая

до коня ни Пегас.

 

Разменяме в сезони

бял цвят със ранен сняг –

една любов ни гони

на хрътките във бяг.

 

И колкото да искам

за ден да се спася,

оставам с нея близка,

аз – влюбена жена!

© Елена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??