2 окт. 2010 г., 22:41

Аз знам 

  Поэзия » Любовная
789 0 2

Боли, когото ме погледнеш,

боли, когато ми говориш,

боли, защото те обичам.

 

Не вярваш на сълзите ми,

не вярваш в думите ми,

не вярваш в любовта ми.

 

И пак започвам да събирам

парченца от сърцето си,

и пак започвам да очаквам

надеждата в душата си.

 

И искам сълзите да спрат,

да махна болката голяма

и искам времето да спре,

защото знам -

сърцето ми го няма.

 

© Чери Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??