9 февр. 2012 г., 14:23

Азбуката на младостта 

  Поэзия » Любовная
510 0 1

 

 

Днес няма да бъда тъжна.Нито за миг.

Ще напиша своя най-радостен стих.

Обещавам да бъда само щастлива,

да лудувам и пея в еуфория дива,

да забравя за болките-старите,

да се скитам сама по върхарите,

дето слънцето първо напича.

С озарени очи да надничам

в прелестите на пролетта.

С обич отново да сричам

азбуката на младостта.

 

Днес ще забравя за своите грижи.

Ще събера пъстри полски цветя.

Венец ароматен от тях ще нанижа

на теб с любов да го подаря.

Днес само за теб ще бъда

най-красива, нежна и мила.

Ще закича усмивка пленителна.

Ще заплета в коси рози и свила.

Ще устоиш ли, обич моя,

на тази неистова сила?

 

© Галина Карааргирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??