12 окт. 2004 г., 10:52

Б О Л К А 

  Поэзия
1113 0 1
Горчивата чаша с отрова
до дъното пак пресуши
и поредната доза от болка
си изпила отново,нали?

Болка жестока във мене гори,
сърцето отново проплаква
и пита къде ли си ти?

Очите ми търсят твойте очи
и устните страдат сами,
ръцете са празни и тях ги боли.

Знам ако плача няма
по-малко да ме боли,
но да се крия?!
Не мога,прости!

© Силвето Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??