Oct 12, 2004, 10:52 AM

Б О Л К А 

  Poetry
1107 0 1
Горчивата чаша с отрова
до дъното пак пресуши
и поредната доза от болка
си изпила отново,нали?

Болка жестока във мене гори,
сърцето отново проплаква
и пита къде ли си ти?

Очите ми търсят твойте очи
и устните страдат сами,
ръцете са празни и тях ги боли.

Знам ако плача няма
по-малко да ме боли,
но да се крия?!
Не мога,прости!

© Силвето All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??