7 мая 2009 г., 02:41

* * * 

  Поэзия
487 0 1

Вали дъждът на нашите проблеми,

засипва ни с кал и прах.

А чакаме  го просто да си тръгне,

закрит от слънцето на пролетта.

Защо са ни на нас проблеми,

та те са за сърцето наше.

А то стои и  чака ний да се съвземем

до новия порой на пролетта.

© Нонононон Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??