Вали дъждът на нашите проблеми,
засипва ни с кал и прах.
А чакаме го просто да си тръгне,
закрит от слънцето на пролетта.
Защо са ни на нас проблеми,
та те са за сърцето наше.
А то стои и чака ний да се съвземем
до новия порой на пролетта.
© Нонононон All rights reserved.