29 янв. 2009 г., 19:55

* * * 

  Поэзия
473 0 1

Кому са нужни тези коментари,
кому е нужна таз съдба?

 

Аман от толкоз "пролетарии",
аман от толкоз простота!

 

Нима е нужно да търпиме?
Нима такива ще сме все?

 

Нима ще сучeм все от твойто виме?
Нима ще лаем все кат бясно псе?

 

И толкова години, като раята,
навели своята глава вървим!

 

За сметка наша те си правеха парата,
а ний едвам ще издържим...

 

Но дойде време за разплата,
овцете вдихнага глави...

 

Високо вдигнаха ръката!
И този път ще ги боли!

 

Моля ви без коментари....

 

© Ян Тра Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??