Опитай се да си представиш
една река, течаща наобратно,
но нищо ти не можеш да направиш -
животът си минава безвъзвратно.
Приемай го и продължавай,
създавай спомени красиви,
на всеки миг се наслаждавай,
болезнените някак си изтривай.
Усмивка подари на своите другари,
понякога си поплачи със тях,
дори шамар да ти ударят -
от приятели не ще е грях.
Очила от завист не си слагай,
всеки заслужава своите успехи,
на чергата, която си постлал, полягай,
не се обличяй в чуждите доспехи.
© okinaf Все права защищены