26.02.2011 г., 19:40 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
579 0 1

Опитай  се да си представиш

 една река, течаща наобратно,

но  нищо ти не можеш  да направиш -

животът си минава безвъзвратно.

 

Приемай го и продължавай,

създавай спомени красиви,

на всеки миг се наслаждавай,

болезнените някак си изтривай.

 

Усмивка подари на своите другари,

понякога си поплачи със тях,

дори шамар да ти ударят -

от приятели не ще е грях.

 

Очила от завист не си слагай,

всеки заслужава своите успехи,

на чергата, която си постлал, полягай,

не се обличяй в чуждите доспехи.

 

© okinaf Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??