30 нояб. 2016 г., 06:04  

Вали... 

  Поэзия » Любовная, Философская, Свободный стих, Другая
462 1 7

Вали...

 

Небето плаче днес

болките

на тези със пресъхнали очи

на наводнените душите 

на влюбените струни

на цигулката,

когато пианото липсва...

 

© Лили Вълчева Все права защищены

Бел. от автора: 

Природата страда и се радва с нас,

сняг или дъжд...но винаги вали любов...

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??