30.11.2016 г., 6:04 ч.  

Вали... 

  Поезия » Любовна, Философска, Свободен стих, Друга
461 1 7

Вали...

 

Небето плаче днес

болките

на тези със пресъхнали очи

на наводнените душите 

на влюбените струни

на цигулката,

когато пианото липсва...

 

© Лили Вълчева Всички права запазени

Бел. от автора: 

Природата страда и се радва с нас,

сняг или дъжд...но винаги вали любов...

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??