Nov 30, 2016, 6:04 AM  

Вали... 

  Poetry » Love, Phylosophy, Free verse, Other
463 1 7

Вали...

 

Небето плаче днес

болките

на тези със пресъхнали очи

на наводнените душите 

на влюбените струни

на цигулката,

когато пианото липсва...

 

© Лили Вълчева All rights reserved.

Бел. от автора: 

Природата страда и се радва с нас,

сняг или дъжд...но винаги вали любов...

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??