28 дек. 2014 г., 14:06  

Приказка 

  Поэзия
565 0 3

Приказка 

 

Ще ти разкажа тиха бяла приказка,

а ти заспивай, нежна е нощта

и от небето сякаш се изсипва

приказна небесна топлина.

Белее всичко, носи ни надежда

и чисто нови мисли и мечти, 

и някак си към утрото с надежда

заспиват уморените очи.

А вън е толкоз бяло и прекрасно,

сънувай го, на мен не ми се спи...!

На мен сега ми се разказва, и разказва

приказката бяла до зори!!!

 

Зареница 26.01.2014г.

 

 

© Диана Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??