27 окт. 2011 г., 14:20

* * * 

  Поэзия » Другая
705 0 26

няма луна

някой свири

ухае на есен

мрак, все този мрак

студено

пуша и слушам

бели и черни клавиши

редят песен

болка за обич,

влюбен мъж и момиче

верност...

 

* * *

несретник случаен

взирам се в мрака

търся зората

лулата дими,

безвремие,

утрото чакам.

 

 

 

© Виктор Добрин Димитров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??