22 янв. 2013 г., 16:02

* * * 

  Поэзия » Любовная
1191 0 11

До теб притихнал в тъмното, не спя!

Прегръщам те в най-чувствена омая!

Какво ли друго мога да желая

от устните на влюбена жена!

 

През звездното поле върви нощта...

Усмихваш се насън!... А в мен се буди

желание... И литват пеперуди

сред мрака, за да търсят светлина!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??