1 мая 2007 г., 12:33

Баба и Дядо 

  Поэзия
3146 1 4
Вий сте толкоз мили хора,
вий сте мойта гордоста на света,
вий сте всичко, за което
някой, някога е мечтал.
Аз гордея се със вази
и изричам гордо ваш`те имена.
Бабо, дядо, запомнете тази,
която наричате своя дъщеря.
Аз безспорно ви Обичам
и мечтая вий да сте добре,
ден и нощ за вас въздишам
и безкрайно ви Обичам.
Само здраве нека да огрява
вашите души,
радост да не ви оставя
и любов да ви крепи.
Любов вас никога не ще ви липсва
и никога не ще да сте сами,
защото има хора, на който
вечно да разчитате, нали?
Обичам ви!
от вашата внучка

© Росица Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??