2 мар. 2010 г., 13:44

Баба Марта 

  Поэзия » Для детей
679 0 1

Баба Марта весела пристига 
с мартеници пъстри във ръката.
Скоро ще се чуе песен на авлига,
челца ще вдигнат радостни цветята.

Спря се Марта тука и закичи
на децата мартенички пъстри,
да са здрави, весели, обични,
умни, бързи, румени, чевръсти.

Марта с майчина любов поглежда,
плесва сръчно, вдига си ръце.
Лудетино, сърце скрило е надежда
да затропаш отзарана с тях хорце.

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??