Mar 2, 2010, 1:44 PM

Баба Марта 

  Poetry » For kids
685 0 1

Баба Марта весела пристига 
с мартеници пъстри във ръката.
Скоро ще се чуе песен на авлига,
челца ще вдигнат радостни цветята.

Спря се Марта тука и закичи
на децата мартенички пъстри,
да са здрави, весели, обични,
умни, бързи, румени, чевръсти.

Марта с майчина любов поглежда,
плесва сръчно, вдига си ръце.
Лудетино, сърце скрило е надежда
да затропаш отзарана с тях хорце.

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!

© Мери Попинз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??