1 мар. 2014 г., 12:56

Баба Марта 

  Поэзия » Для детей
589 0 3

 

Мартеничка, мартеничка!

Долетя отнейде птичка

с пролетния лъх и ето –

днес ми кацна до сърцето.

Няма да я пусна вече!

Нека радва ме и грее,

че Денят не е далече.

Наближава, ей го де е.

Скоро, знам, ще зърна щърка,

пък тогава нека хвърка...

Ще я окача на дряна

в чест на Пролетта засмяна!

 

 

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??