БАБА МИ
Беше време когато
баба влизаше в стана...
Редеше шарки весели
и от слана попарени.
Диплеше черги за свои,
черги и за заварени…
Днес топли ме черга на мен наричана.
Не бях от нейните, но бях обичана!
© Радка Миндова Все права защищены