Nov 3, 2013, 7:43 PM

Баба ми 

  Poetry » Other
430 0 5

 

                 БАБА МИ

 

                Беше време когато

                баба влизаше в стана...

 

               Редеше шарки весели

               и от слана попарени.

               Диплеше черги за свои,

               черги и за заварени…

 

               Днес топли ме черга на мен наричана.

               Не бях от нейните, но бях обичана!

 

 

 

© Радка Миндова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??