3.11.2013 г., 19:43 ч.

Баба ми 

  Поезия » Друга
428 0 5

 

                 БАБА МИ

 

                Беше време когато

                баба влизаше в стана...

 

               Редеше шарки весели

               и от слана попарени.

               Диплеше черги за свои,

               черги и за заварени…

 

               Днес топли ме черга на мен наричана.

               Не бях от нейните, но бях обичана!

 

 

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??