Събуждам се без спомени, без слънце в очите.
И стаята отново не е мойта...
Косата, устните, ръцете са използвани.
А... ето го и онзи без значение...
И днес аз зная, ще се повтори всичко.
Запазила съм маса в бара...
А утре - сигурно е - няма нищо сигурно -
ще се oкажа някъде с двама...
Сега признавам, че не исках да си тръгвам.
Тогава търсих начин да те нараня...
На твоята врата с други хора се целувах
и казвах много имена...
Предчувствам колко много в себе си напът съм да убия,
И вече чувам гласове в тишина...
Сърцето си продадох за остатъци.
Сега целта е твоята душа...
© Обичаща Все права защищены
Заканително!
Лирическата е малко объркана май!
Поздрав!