11.05.2007 г., 8:08 ч.

Bad girl… 

  Поезия
754 0 1
 

Събуждам се без спомени, без слънце в очите.

И стаята отново не е мойта...

Косата, устните, ръцете са използвани.

А... ето го и онзи без значение...

И днес аз зная, ще се повтори всичко.

Запазила съм маса в бара...

А утре - сигурно е - няма нищо сигурно -

ще се oкажа някъде с двама...

Сега признавам, че не исках да си тръгвам.

Тогава търсих начин да те нараня...

На твоята врата с други хора се целувах

и казвах много имена...

Предчувствам колко много в себе си напът съм да убия,

И вече чувам гласове в тишина...

Сърцето си продадох за остатъци.

Сега целта е твоята душа...

© Обичаща Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??