16 июл. 2008 г., 15:47

* * * 

  Поэзия » Другая
951 0 4



Когато си сам
и виждаш само лека светлина през процепа
и студените стоманени решетки
ти пречат да видиш смъртта
Когато твой приятел
е само онзи който виждаш в огледалото
и изгубиш и неговото присъствие
Когато броиш само минутите
до твоя край на желание
и молиш мрака за обещание
а той ти мълчи
Тогава помисли
кой ти причини болката
отне свободата ти
и бавно те уби
и ще осъзнаеш
че това си само ТИ!



NLM

© Новали Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??