Jul 16, 2008, 3:47 PM

* * * 

  Poetry » Other
948 0 4



Когато си сам
и виждаш само лека светлина през процепа
и студените стоманени решетки
ти пречат да видиш смъртта
Когато твой приятел
е само онзи който виждаш в огледалото
и изгубиш и неговото присъствие
Когато броиш само минутите
до твоя край на желание
и молиш мрака за обещание
а той ти мълчи
Тогава помисли
кой ти причини болката
отне свободата ти
и бавно те уби
и ще осъзнаеш
че това си само ТИ!



NLM

© Новали All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??