29 мая 2007 г., 07:52

Балоните са глупци! 

  Поэзия
626 0 2

Подариха ми отдавна балони.
Балони, който от трепети се издигаха в облак!
Ефирността не им бе непозната, а летежът продължи!
Постепенно обаче въздухът в тях се разсея,

изветря и пое на юг!
Всички поеха натам. 
  
Озонът се запозна с балона
и дружбата започна някак небрежно...
Пренебрегна балонът детето, което блестеше при играта с него!

Занемариха помпата с въздуха, пространството край мен се сгъсти.
Дали някой ме навести?... Дали? 
  
Отиват си специалните неща.
Тези, които сме зачитали!
Отиват на юг и те, отлитат с ятата птици! 
А гълъбите проклети, не харесват балоните, уви.
Пукат ги безкомпромисно! 
Тогава и балоните са глупави, нали?!?...

© Муф Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??