Баща ми припознава мойта плът,
закона на кръвта признава,
но във душата му за мене няма път,
душите ни почти не се познават.
Сега се мъчи да ме поучава.
А можеш ли да учиш непознат?
Сега за спуканото време съжалява -
изтече бързо в бързащия свят.
Но въпреки неловките моменти,
препъването в думите и разминаването,вървиме по пътеките на обичта,
разбирането и прощаването.
И някъде навярно ще се срещнем.
© Инна Все права защищены